Wat zijn iogames?

Wat zijn iogames?

Heb je wel eens van iogames gehoord? Het zijn spellen die je op diverse platforms kunt spelen. Ze zijn nog niet bij iedereen bekend, en daarom besteden we er graag aandacht aan. De categorie van deze games groeit namelijk snel. Je wil namelijk ook goed worden in de grote games die je hier worden aangeboden en dat kost je veel tijd. Probeer het maar eens uit, want je kent de spellen zo en dan kan het echte werk beginnen.

 

Voordeel io games

De io games hebben een aantal voordelen. Om te beginnen zijn het games die je je eenvoudig eigen kunt maken, ze zijn snel te leren. Als je een paar keer hebt gespeeld dan kun jij echt voor de volle bak aan de slag. Je hoeft dus geen ervaren speler te zijn om het leuk te vinden en aan de slag te gaan met de io games. Nog een bijkomend voordeel is dat deze spellen gespeeld worden in een multiplayer omgeving. Jouw tegenstanders zijn dus ook echte spelers, ze hebben ook maar een doel net als jij. Meestal is het doel bij deze spellen om te proberen zo lang als mogelijk in het spel te blijven.

 

Kenmerken io games

Je kunt na een tijdje de io games snel herkennen. Meestal hebben ze een hele minimalistische uitstraling. Ze zien er dan ook erg eenvoudig uit. Je hebt bijvoorbeeld het spel diep.io, het is dat je weet dat je in een tank zit maar anders zou je het niet eens weten. Je schiet dan op je tegenstanders en deze zie je als driehoekjes en als pentagrammen. Meestal heb je ook geen speciale items nodig om de io games te bedienen, meestal heb je je muis nodig of een paar toetsen van je toetsenbord. Iedere spel is weer anders, soms heb je wel extraatjes nodig om te gebruiken, dit kan het spelen nog leuker maken!

 

Slither.io

De .io game Slither is een leuk spel wat je kunt spelen als je je skills wil testen. Je bent een slang en je moet ervoor zorgen dat je zo lang mogelijk in de game blijft en dat je zo groot mogelijk wordt. We raden je aan om zo dicht mogelijk bij een grotere slang in de buurt te blijven, op deze manier is het makkelijk om snel te groeien. Als de grote slang af is kun je de bollen die hij achterlaat oppikken en zo zelf snel groeien! Lees meer over tactieken voor dit spel via deze link https://www.iogames.nl/slither-io/!

Reacties zijn gesloten.